lördag, juni 19, 2021

Veckan som gick

Den gångna veckan har det inte varit någon aktivitet i mina portföljer, i alla fall inga som jag direkt har triggat. Inga inköp och inga försäljningar. Inte ens en IPO har jag deltagit i. Några utdelningar har trillat in med det där trevliga ka-chingljudet som följd och som som gjort att jag inte helt glömt bort mina gamla vänner portföljerna.

Veckan slutade värdemässigt med ett tydligt minus på 149.325 kronor. Det får bli till att dra åt svångremmen och jaga kostnader igen. Det sammanlagda portföljvärdet är i skrivande stund 17.495.848 kronor varav cirka 112.000 kronor i kassan. 

För övrigt så mottog både jag och min hustru första vaccindosen från Pfizer/Biontech mot Covid19 i veckan och bör få dos två i början på augusti. Nu är det fritt fram för alla att dra diverse Bill Gates-skämt eller varför inte spontan magnetism etc.

Trevlig helg!

8 kommentarer:

 1. Enligt myntaren blir man homosexuell av coronavaccin. Själv har jag inte märkt något av just den effekten (ännu).

  Det var magert på inköpsfronten även för mig. Bara Whirlpool och Heimstaden Pref blev det förra veckan.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja myntarn har kanske en poäng. Själv har jag inte heller märkt något men häromdagen stod jag i bar överkropp på altanen utan att min fru kastade sig över mig(!)
   Hon har helg klart blivit homosexuell.

   Radera
  2. Testa bar underkropp på altanen. Då får du definitivt svar kring din frågeställning...!!

   Hu...denna ovisshet. Berätta för mig hur det hela avlöper.

   Radera
  3. Bar underkropp eller en sk Kalle Anka. Det kan funka men senast jag gjorde det på kontoret en casual friday så blev HR inblandade.

   Radera
 2. Kanske ska undvika Göteborgstrakten närmaste veckorna :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nejdå. Kom för regnet och stanna för blåsten ;-)

   Radera
 3. De i bekantskapskretsen som tagit har berättat om en eller två dagar trötthet, feber, och huvudvärk. Så förmodligen blir det inte värre än så för de flesta.
  Väntar bara på att någon ska få direktkontakt med gud, hade blivit ett pikant inslag på fester eller så.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag fick bara lite ont i armen dagen efter. Lite déjà vu från högstadiet när någon fick in en riktigt fin träff på din axel.

   Radera