lördag, februari 25, 2023

Veckan som gick (8:2023)

Energinivån räcker tyvärr inte till just nu för så mycket börsrelaterat. Inga transaktioner genomfördes under veckan och inga utdelningar inkom. 

Det är inte bara min energinivå som den gångna veckan pressat ned, även portföljvärdet fick sig en känga. Nuvarande värde är 17.352.135 med 30.000 kronor i kassan. En minskning med 416.217 kronor eller -2,3%.

This is Zero Strategy signing off.

10 kommentarer:

 1. Krya på dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Energin brukar återvända så sakteligen.

   Radera
 2. Ja det är inte de roligaste tider helt klart. Börsen är väldigt volatil och inställda utdelningar och annat hjälper knappast upp energin, känner precis likadant.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej nu är det väldigt tungt. Jobbet är just nu mycket krävande, ser man ett avsnitt av Rapport tappar man tron på mänskligheten och som lök på laxen svänger börsens humör värre än tonårsdotterns. Det blir förhoppningsvis bättre framåt våren.

   Radera
 3. Som jag skrev på Procentpaniks blogg nyss: Även min energinivå fluktuerar kraftigt i dagsläget. Vet inte riktigt vad det kan bero på, kanske det jävla kriget eller att jag ser allt fler människor i min omgivning som är frustrerade över situationen med räntor och elpriser och riksbanker etc....

  Verkar inte finnas så mycket positivt at ta fasta på nu.

  Den traditionella checken av min veckoutveckling visade på -0,94%.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tror kriget påverkar oss psykiskt även om det inte är i närheten av vad det utsatta ukrainska folket blir. Det vore trevligt med lite goda nyheter främst där men i detta fallet är jag pessimist tyvärr.

   Radera
 4. Mikael Aslan2023-02-26 11:38

  Krya på dig och kom tillbaka piggare och starkare!

  SvaraRadera
 5. Ja lite tröttsamt är tillvaron just nu. Hade hoppats på lite rekyler i nedpressade bolag såsom sbb, men inte ens en utdelningshöjning räckte för Mr Market. Vi har inte fått några större höjningar i våra bolag, däremot försvinner en massa bonusutdelningar, vilket har gjort att utdelningarna sänkts lite jämfört med förra året... suck aldrig kan man vara nöjd. God nyheter finns det inte mycket av. Inte ens om Putin trillar ut genom ett fönster kan nog få börsen på bättre humör.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har i vanlig ordning varit för lat för att göra en ordentlig utdelningsprognos men med tanke på de stora bonusutdelningarna förra året så lär det väl bli ett sämre resultat i år tyvärr. En ljusglimt i tillvaron är i alla fall att just ljuset börjat återvända till oss på västkusten. Äntligen!

   Radera