söndag, november 08, 2020

Amerikanska presidentval är dåliga för börsen

Så har det låtit ett tag nu, men den här veckan har verkligen gjort susen för min portföljs hälsa. Jag är åter på ATH med ett sammanlagt portföljvärde på 14.420.852 kronor. Skall man tro Trump så är valet inte över ännu vilket kan medföra en lite stökig period. Så länge min portfölj går upp kan politiker och dokusåpa-programledare bråka bäst dom vill.

Under veckan köpte jag på mig 100 stycken Millicom till. Den aktien har verkligen inte återhämtat sig från corona-smällen. Jag är dock övertygad om att den får ett rejält uppsving när pandemin släpper sitt grepp om central- och sydamerikas hals.

Glöm inte bort er far idag, om han är värd att minnas då vill säga...


2 kommentarer:

 1. Vaccin är bra för börsen ;) Millicom alltså. Seriöst, du rekommenderar alltså att jag ska köpa ? De har faktiskt lite utdelning.

  Idag försökte jag faktiskt sälja Creades. Ditt fel. Lyckades dock inte. Tänkte placera pengarna i något med lite högre DA.

  Farsan är död.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha! Inga rekommendationer från mig inte. Idag gick förvisso Millicom upp knappt nio procent vilket är glädjande men jag hoppas på mycket mer. Mitt avslut i Creades på 1004 kr/aktien känns fortfarande helt ok.

   Farsan är död men värd att minnas.

   Radera