söndag, augusti 11, 2019

Då var det dags

Så har då dagen kommit. Dagen som slutar med att jag måste gå och lägga mig tidigt för att jag skall upp tidigt och cykla till jobbet. Dagen då jag behöver luska ut vad jag har för lösenord på jobbkontot. Dagen då jag behöver leta reda på var jag lagt mitt passerkort.

Nu under semestern har jag ibland fyllts av en hyfsat stor rastlöshet när jag suttit och läst bloggar eller bara tagit det allmänt lugnt. Det har fått mig att funderat lite mer på RE-delen i FIRE. Skulle jag klara av att inte ha ett jobb att gå till? Det är ju naturligtvis svårt att veta utan att först ha provat det, men jag tror att min rastlöshet bottnar i att semestern är just så kort och definitiv. Jag intalar mig själv att varje sekund måste tas tillvara och inte förspillas.

Kanske blir det lättare att "slösa" lite med tiden och inte känna denna rastlöshet när jag har mer gott om ledig tid? Kanske skulle jag klättra på väggarna efter fyra veckor och en dag av RE? Just nu känns det i alla fall som att jag skulle klara fyra veckor till med semester utan några som helst svårigheter.

Jag har till dags datum redan slagit helårets utdelningar 2018 med 3,5%. Kanske blir det en tjugoprocentig höjning för helåret 2019. Så alldeles oavsett läget i mitt känsloliv så verkar mina innehav producera vinster som de vänligt nog delar ut (nåja, kanske inte Balder men bra går de helt klart) till oss delägare.

Nog med grubblerier! Var la jag det där jäkla passerkortet!?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar