söndag, mars 27, 2022

Veckan som gick

Tyvärr har inga inköp gjorts under veckan och motivationen att skriva är låg så det får bli en klinisk redovisning av siffror istället.

Veckan slutar med ett minus på 289.142 kronor eller -1,6% vilket får portföljvärdet att landa på 17.703.654 kronor. Tack vare lite mottagna utdelningar så har belåningsgraden gått ner till 0,5%.

Trevlig söndag på er!

5 kommentarer:

 1. Den vackra vårvintern är här nu uppe längs norrlandskusten så det lockar mer att vara utomhus än att sitta och blogga. Därtill med alla osäkerheter i omvärlden. Ha en bra söndag du oxå Zero.

  SvaraRadera
  Svar
  1. En underbar dag här nere i väst också. Trädgården har nu fått en välfötjänt uppsträckning och likt en vattenkammad gosse på skolavslutningen riktar den blicken mot sommaren.

   Radera
  2. Vi har 50 cm snö på gräsmattan. Ingen vattenkamning i sikte.

   Radera
 2. Här i söder är det vårvarmt, vitsippor i skogen och vi gjorde faktiskt poolstädning i helgen. Solcellerna generar också de ca 55 kWh om dagen, vilket är mumma när elen är dyr.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Några vitsippor har jag inte sett här ännu men så springer jag på med blicken snett nedåt framåt hela tiden för att inte trilla på rötter och annat så jag kan nog missa en hel del blomster.

   Radera