söndag, februari 07, 2021

Veckan som gick

Endast ett köp mäktade jag med under veckan som gick. I övrigt var den finansiellt största händelsen för mig att det sammanlagda portföljvärdet gled över femtonmiljonersnivån. En nivå som jag i fredags gled under igen tyvärr. I skrivande stund saknas det 4.000 kronor för att jag skall kunna kalla mig femtonmiljonersmiljonär igen.

Prosus NV

Jag startade veckan med att utöka mitt innehav i Prosus NV med 15 aktier. Det totala innehavet är nu 50 stycken.

Vi får se om det blir några köp nästa vecka. Jag har tecknat mig för 1.000 stycken aktier i nyintroduktionen av Fractal  Gaming Group men jag tvivlar starkt på att jag får hela min önskade tilldelning. Kanske får jag en tröstpost på 50 stycken, men ännu mer troligt att det blir 0 stycken. Nåja då får jag skrika #sparadkrona! och posta min besvikelse på twitter.

Trevlig avslutning på helgen!

6 kommentarer:

 1. Med 15 miljoner skulle jag definitivt ha köpt den där Harley Davidson Fatboy moppen !! Å kanske en Ferrari bredvid mountainbiken (Scott Tampico)...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är just pga att man inte köper sådan där prylar som man kan bli 15-miljonär.

   Radera
  2. Jag har inte 15 miljoner (ännu), ergo köper jag inte såna där prylar (ännu)...

   ;)

   Radera
  3. En Ferrari uppe i norrland, kan de va nåt? En riktigt blingad skoter skall det väl vara där?

   Radera
 2. Grattis, det var inte dåligt. Ja börsen backade rejält i fredags, men så är det. Jag vet inte hur många gånger vi har varit nära 3-miljonersgränsen och sen ramlat tillbaka igen. Det går lite segt, men trots allt åt rätt håll. Räknar med att sluta året på 3,3 mille inkl insättningar (25" i månaden) och utdelningar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Snålgrisen! Kan bara portföljen gå upp 4000 SEK idag så är jag på rätt sida igen. Även om de här svängningarna inte spelar någon större roll egentligen så är det alltid lite extra irriterande när man balanserar på och ramlar under en miljonnivå.

   Radera