söndag, juni 07, 2020

Så nära nu, igen...

Den mödosamma klättringen uppåt igen fortsätter för mig och mina portföljer. Det sammanlagda värdet är i skrivande stund 12.997.379 kronor. Senaste gången jag nådde 13 miljoner, på väg upp då vill säga, var 17:e december 2019. Jag träffade naturligtvis på 13 en gång till, men då i februari och på väg ner i en svindlande hastighet. Däremellan hann jag träffa 14 miljoner den 12:e februari.  Då på toppen av min egna förträfflighet och självgodhet skrev jag följande i ett blogginlägg;

"Idag nådde mina portföljer ett sammanlagt värde av 14.064.800 kronor. Nu har den nordamerikanska marknaden inte stängt ännu, så det kan gå ner lite eller upp lite innan dagen är helt över. Jag klättrade över tretton 17/12 - 2019(!). Alltså 57 dagar sedan. Har man bara en bred och väldiversifierad portfölj så går det nästan inte att misslyckas i det här börsklimatet (insert massive portfolio collapse here)."

Jag förutspådde åtminstone en portföljkollaps om än inte namngiven. Hursomhelst så är jag bara back drygt 145.000 sedan årskiftet och det känns inte så farligt efter det här stålbadet.


4 kommentarer:

 1. Själv är jag strax på ATH igen. Så, då var det sagt...så nu kommer strax en sjujäkla nedgång. Vad bra då kan vi köpa mer aktier.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Trevligt med ATH. Jag är en dryg miljon ifrån min ATH från i februari. Blir det en ordentlig nedgång så har jag lite kassa i alla fall.

   Radera
 2. Har nu lagt till ytterligare 2 ETFer till mina 4 som jag redan ägt en längre tid. Jag är en död fisk som följer strömmen...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fan jag hamnar på efterkälken! Jag har bara fyllt på i den enda som jag äger än så länge.

   Radera