söndag, februari 09, 2020

Å gud så underbart

Vad är väl en februarisöndag i Nice jämfört med en dito i Göteborg? Här i Göteborg har vi intressanta 20 m/s (24 i byarna) och ett sånt där charmigt regn som piskar en i ansiktet trots att man stirrar ner i asfalten. Ett väder som inte direkt inbjuder till att ta sin halva mazarin, leta upp en ledig stubbe i ett buskage, tända en brasa till grillkorven och sedan harmoniskt läsa en bok. Nej det blir nog till att sitta kvar inomhus och fortsätta läsa bloggar, böcker, artiklar etc. Jag borde verkligen sätta igång med den vanliga cykelvården, men det känns så tröstlöst med tanke på hur skitig den kommer bli imorgon bara genom att cykla till jobbet.

Det enda köpet jag mäktat med i veckan var 6 stycken Millicom, mer för att jämna av innehavet från jobbiga 44 till sköna 50. Min hustru har för övrigt tilldelat mig en hemläxa. Jag behöver hitta ett lämpligt investeringscase till hennes portfölj innan marknaden stänger imorgon. Det får bli ett case i nordamerika då, så jag får lite mer tid. Nu är kanske inte deadlinen på blodigt allvar men jag behöver nog pushas lite. Det känns dock lite mer på riktigt när man köper för någon annan.

I övrigt tuffar portföljerna på. Ännu ett ATH nåddes denna vecka. Det sammanlagda värdet är nu 13.739.186 kronor.

Suck! Då går jag väl ut i garaget då och putsar upp cykeln. Jag får ta ett foto på den efter tvätten, så kan jag kolla på det istället för cykeln när jag trampat fram till jobbet imorgon...

4 kommentarer:

 1. Den så kallade Vintern i Göteborg var väl en av anledningarna till att jag valde att flytta upp till hemtrakterna Norrland igen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vem vet, om Greta får rätt så har ni snart Göteborgsvädret där uppe och vi Nicevädret här nere 😉.

   Radera
  2. Nu kommer jag inte kunna sova inatt...

   Radera
 2. Ibland behöver man pushas lite, så gott att bara slöa med bloggläsning, bokläsning o annat. O andra sidan, som strävsamma idioter i ett samhälle som snart verkar förakta strävsamhet så är det ens rätt att slöa ibland!

  SvaraRadera