lördag, juli 10, 2021

Veckan som gick

Denna vecka gjordes endast ett inköp men veckan var händelserik ändå. I onsdags var det första gången som mitt sammanlagda portföljvärde nådde över 18 miljoner. Bara för att under torsdagen drabbas av någon slags höghöjdssjuka och tog ett rejält dyk ner till 17 igen. Nåja fredagens fina humör knuffade mina portföljer över 18 igen. Nu till veckans enda inköp.

Prosus NV
Likt Kavaljer Investmentbolagsfond så valde jag att öka lite i Prosus under veckan, om än inte lika mycket som de antagligen gjorde. Aktien har åkt lite kana utför under året troligtvis på grund av vapenskrammel från Kinas kommunistiska parti. Blott 10 nya aktier vågade jag mig på och jag äger nu sammanlagt 120 stycken.

Totalt slutade veckan på plus 318.042 kronor, eller +1,8%, vilket inte riktigt räckte ända fram till ett nytt ATH. Det sammanlagda portföljvärdet är i skrivande stund 18.118.312 kronor varav cirka 128.000 kronor i kassan.

Nu ser jag fram emot fem veckors semester. Trevlig fortsättning på helgen!

6 kommentarer:

 1. Ja, det svänger en del. Sommarmånaderna är vanligtvis lågsäsong för mig, men nu är jag iaf tillbaka på inköpsspåret. Ha en fin semester Zero...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Ja jag såg att du ökat i tele2. Jag funderar på att göra detsamma.

   Radera
  2. Vad är det som gör att du har en crush på Tele2 nuförtiden ?

   Radera
  3. Ett stabilt DA-case. Jag skalade ju av lite investmentbolag med låg DA för att köpa tele2 för några veckor sedan.

   Radera
 2. Grattis till 18!!! Semester ja, välkommen i skaran av firare då!

  SvaraRadera